Nieuwsbrief augustus 2024
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 

 

 

 
Thuis
   
 

HET LAATSTE NIEUWS OVER
WONEN IN DEVENTER VAN

 


Herinnering: Doe mee aan Burendag op 28 september en vraag een cadeaubon aan!

Burendag wordt in heel Nederland gevierd. Ook in jouw buurt kun je een activiteit organiseren. Want meedoen in de samenleving begint in je eigen buurt. Zo kom je op een leuke manier met je buren in contact. Het maakt het makkelijker om buurtgenoten te leren kennen die je normaal niet zo snel spreekt. En na zo’n eerste ontmoeting is het eenvoudiger elkaar op te zoeken of om hulp te vragen. Zo kan bijvoorbeeld een buurtbingo of een spelletjesmiddag veel meer betekenis hebben voor jouw buurt dan je misschien denkt. 

Wil je iets leuks organiseren in de buurt? Vraag een cadeaubon aan bij Rentree
Bij Rentree mag je, als huurder van Rentree, een Jumbo cadeaubon van € 75,- aanvragen voor jouw buurt. Van dat geld kan eten en drinken worden gekocht. Wil je hiervan gebruik maken? Laat het ons weten via info@rentree.nu of bel ons op (0570) - 67 83 00. Per buurt mag er 1 cadeaubon worden aangevraagd.

 

Het Oranje Fonds stelt geld beschikbaar voor burendag
Het Oranje Fonds stelt ook geld beschikbaar beschikbaar om iets leuks te organiseren met de buurt. Kijk voor meer informatie op burendag.nl.

Heb je een leuke activiteit in gedachten? Ook WijDeventer stelt geld beschikbaar

Is het 'geldpotje' van het Oranje Fonds op? En heb je een leuk idee voor een activiteit in jouw buurt? Dan kunt je ook een bijdrage aanvragen bij WijDeventer. Kijk voor meer info op deze website.

Zelf klussen of iets veranderen in huis? 


Om je thuis te voelen, wil je misschien iets veranderen in je huis. Denk aan een airco, overkapping, aanbouw, dakkapel, dakraam, zonnescherm of uitvalscherm.

Vraag eerst toestemming aan Rentree
Als je iets wilt veranderen, vraag dan eerst toestemming aan Rentree. Veel mag, maar niet alles. Veranderingen moeten altijd goed worden uitgevoerd. Soms mag de verandering blijven als je verhuist, soms moet je die weer weghalen. Het is belangrijk om dit te weten voordat je begint met klussen!

Wat mag je wel of niet veranderen?
Je mag veranderingen doen onder bepaalde voorwaarden.  Lees hier wat je wel en niet mag veranderen.


 

Huurders opgelet!


Er zijn oplichters die huurders van Rentree bellen en vragen om inzicht in hun financiële gegevens.

Als je twijfelt of je een medewerker van Rentree aan de telefoon hebt verbreek dan de verbinding. En bel ons om het gesprek te controleren. 

Tegels eruit en planten erin! Bestel de gratis tegeltaxi

Het weer in Nederland wordt heftiger. Er valt meer regen en hittegolven komen vaker voor. Onze leefomgeving moet daarom goed bestand zijn tegen deze veranderingen. Maar op dit moment is dat nog niet zo. 

 

Haal tegels uit je tuin en zet er planten in
De tegeltaxi rijdt weer door Deventer. Heb je tegels in de tuin vervangen voor groen. Dan is dat goed voor verschillende dieren en planten. En in de zomer werkt het verkoelend! Tegels die over zijn kun je gratis meegeven met de tegeltaxi. 

 

De tegels uit je tuin worden gratis opgehaald

Vraag op tijd de tegeltaxi aan! Kijk voor meer informatie op deze website. Tegels aanmelden kan maximaal 2 dagen voor het ophaalmoment.


Contact

Verzetslaan 40
7411 HX Deventer
info@rentree.nu
0570 678300
rentree.nu
Mijn Rentree

 
Rentree - thuis in Deventer


E-mail niet goed leesbaar, open dan de webversie. Indien u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden.