Nieuwsbrief juni 2024
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 

 

 

 
Thuis
   
 

HET LAATSTE NIEUWS OVER
WONEN IN DEVENTER VAN

 


Uitnodiging voor huurders in de Zandweerd: Komt u koffie drinken?


Op 4 juli om 11.00 uur staat onze koffiekar in de Zandweerd op het Ankersmitplein. Woont u in de Zandweerd en huurt u een woning van Rentree? Wilt u iets met ons delen? Of gewoon eens met ons in gesprek? Of wilt u uw buren (beter) leren kennen?

 

Hoe kan dat beter dan onder het genot van een kop koffie of thee. Misschien heeft u wel vragen of suggesties voor Rentree of vindt u het leuk om Jaap (onze directeur) of Bert Jan (onze nieuwe woonmakelaar) te ontmoeten? 

We kijken uit naar uw komst. U bent van harte welkom!

Vorig jaar stonden we met onze koffiekar op De Worp en in Burgersdijk. 

 

Doe mee aan burendag en vraag bij Rentree een Jumbo cadeaubon aan!  

Burendag wordt op zaterdag 28 september gevierd. En is een dag waarop de buurt gezellig samenkomt. Want goede buren doen ertoe.

Wilt u iets leuks organiseren in de buurt?
Bij Rentree mag u een Jumbo cadeaubon van € 75,- aanvragen voor uw buurt. Van dat geld kan eten en drinken worden gekocht. Laat het ons weten via info@rentree.nu of bel ons op (0570) - 67 83 00.

Het Oranje Fonds stelt ook geld beschikbaar beschikbaar om iets leuks te organiseren met de buurt
Kijk voor meer informatie op de website over Burendag. Het Oranje Fonds stelt ook een budget beschikbaar. Wees er op tijd bij!

Weet u dat u voor hulpmiddelen en woningaanpassing terecht kunt bij afdeling Wmo van de gemeente?


De afdeling Wmo ondersteund bij het zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:
- huishoudelijke hulp
- woningaanpassing
- een rolstoel of scootmobiel
- taxivervoer.


Voor een aanvraag voor hulp of ondersteuning kunt u contact opnemen met team toegang wmo. In het gesprek met de gemeente of met Team Toegang Wmo wordt gekeken welke ondersteuning u nodig heeft.
 
Neem ook eens een kijkje op de website van www.deventerwijzer.nl. Daar staat veel informatie op over wat de gemeente Deventer voor u zou kunnen betekenen.


Contact

Verzetslaan 40
7411 HX Deventer
info@rentree.nu
0570 678300
rentree.nu
Mijn Rentree

 
Rentree - thuis in Deventer


E-mail niet goed leesbaar, open dan de webversie. Indien u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden.