Nieuwsbrief mei 2024
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 

 

 

 
Thuis
   
 

HET LAATSTE NIEUWS OVER
WONEN IN DEVENTER VAN

 

 

Uitnodiging: 5 juni Voorjaarsborrel voor alle huurders van Rentree 

 

Het Bewoners Adviesorgaan Rentree (Het BAR) nodigt u van harte uit voor hun Voorjaarsborrel op 5 juni 2024 van 19.30 - 21.30 uur. 

 

U wordt deze avond welkom geheten door Anika van Lente, voorzitter van Het BAR. Jaap Huibers, directeur-bestuurder van Rentree vertelt over de plannen van 2024 en ook is er dit keer een speciale gast. Bianca Brink-Hurenkamp, ouderenadviseur van Rentree. Zij vertelt over de knelpunten die u kunt ervaren bij het ouder worden in uw woonsituatie. Lees meer in deze uitnodiging.

 

U bent van harte welkom bij Speeltuinvereniging De Driehoek, Rielerweg 110 in Deventer. Wij zien uit naar uw komst!



Doe mee met Burendag!


Houdt u van gezelligheid en een fijne sfeer in de buurt? Burendag is dé dag waarop u gezellig kunt samenkomen met uw buren. Buurten worden leuker, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun buurt.

 

Denk alvast na over een leuke activiteit in uw buurt!  En vraag nu geld aan via het Oranjefonds, kijk hiervoor op deze website.

 

In 2024 vindt Burendag plaats op zaterdag 28 september. 

 

Winnaars duurzame plantenbak 

Onze samenwerkingspartner Instain heeft van gebruikte expansievaten een duurzame plantenbak gemaakt.

 

In onze nieuwsbrief van april stond een verloting voor 5 duurzame plantenbakken. Huurders van Rentree konden meedoen aan de verloting. 

 

De verloting van de plantenbakken heeft plaatsgevonden. En de volgende 5 winnaars hebben een plantenbak gewonnen: 

- Mevrouw Kortenhorst

- Mevrouw Blanken

- Mevrouw Mendel

- Mevrouw De Ruiter

- De heer Bannink.


Van harte gefeliciteerd! Alle winnaars krijgen binnenkort bericht.

Wat betekent de wet Goed Verhuurderschap?

 

Sinds 1 juli 2023 is de wet Goed Verhuurderschap van kracht. Met deze nieuwe wet zijn wij als woningcorporatie verplicht om onze huurders te informeren. Zo moeten wij u op de hoogte brengen van de rechten en plichten als huurder.

Rentree wil een goede verhuurder zijn. Maar wat ís een goede verhuurder eigenlijk? De overheid heeft hiervoor regels vastgesteld in de Wet Goed Verhuurderschap.

Klachten en geschillen
Als u niet tevreden bent of van mening verschilt met Rentree kunt u dit melden via onze website.

 

Wilt u meer weten over de wet Goed Verhuurderschap klik dan op deze link



Geslaagde dag 'Zandweerd straalt' voor alle buurtbewoners 


Op zaterdag 18 mei was het zover: kraampjes, duurzame acties, muziek, hapjes en gezelligheid. Buurtbewoners uit de Zandweerd konden meedoen aan de buurtbingo, er was een springkussen voor de kinderen en ook was er van alles te knutselen. Daarnaast waren er tientallen kraampjes waar informatie gehaald kon worden over isolatie, groene daken, zonnepanelen en nog veel meer. De dag werd druk bezocht.  Rentree stond er, samen met alle andere samenwerkingspartners, ook met een kraam voor haar bewoners.

Contact

Verzetslaan 40
7411 HX Deventer
info@rentree.nu
0570 678300
rentree.nu
Mijn Rentree

 
Rentree - thuis in Deventer


E-mail niet goed leesbaar, open dan de webversie. Indien u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden.