Nieuwsbrief januari 2024
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 

 

 

 
Thuis
   
 

HET LAATSTE NIEUWS OVER
WONEN IN DEVENTER VAN

 


Bent u op zoek naar een huurappartement of eengezinswoning in de Zandweerd? 


In de Zandweerd zijn de oude duplexwoningen aan de D.G. van der Keesselstraat gesloopt en vervangen door 21 nieuwe huurappartementen en 6 nieuwe eengezinswoningen. De oplevering van deze sociale huurwoningen staat gepland in het 2e kwartaal 2024. 


De eengezinswoningen krijgen een eigen tuin. De appartementen zijn divers en variëren van studio’s van 32m2 tot tweekamerappartementen van 49m2. 14 appartementen beschikken over een eigen buitenruimte, alle appartementen kunnen gebruik maken van de gemeenschappelijke tuin.

Huurappartementen en eengezinswoningen worden in februari aangeboden via Woonkeus Stedendriehoek

Heeft u belangstelling voor een sociale huurwoning aan de D.G. van der Keesselstraat? Van19 t/m 25 februari 2024 worden de woningen aangeboden op www.woonkeus-stedendriehoek.nl. De woningen zijn voor verschillende doelgroepen en worden rond de zomer opgeleverd. 

 

De voormalige huurders mogen terugkeren naar een nieuwbouwwoning op hun vertrouwde stek. Zij hebben eerste keus uit deze woningen.

Heeft u vorig jaar geen energietoeslag gekregen?


De gemeente betaalt € 1300 energietoeslag aan mensen met een inkomen op bijstandsniveau of net daarboven. De energietoeslag is een gift, u hoeft het niet terug te betalen. De energietoeslag heeft geen gevolgen voor uw uitkering of toeslagen, zoals huurtoeslag, zorgtoeslag of kinderopvangtoeslag.

Heeft u geen uitkering van de gemeente en heeft u vorig jaar geen energietoeslag gekregen? dan kunt u de energietoeslag zelf aanvragen. Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Deventer.



Maak kennis met onze nieuwe Woonmakelaar Bert Jan 


Voor de wijk Zandweerd is er een nieuwe Woonmakelaar. Bert Jan kunt u tegenkomen tijdens zijn buurtrondes in de wijk of als u bijvoorbeeld de huur opzegt. Ook kunt u bij hem terecht voor technische problemen of klachten en natuurlijk voor een kletspraatje. 

Wij wensen Bert Jan heel veel succes in zijn nieuwe functie.


Contact

Verzetslaan 40
7411 HX Deventer
info@rentree.nu
0570 678300
rentree.nu
Mijn Rentree

 
Rentree - thuis in Deventer


E-mail niet goed leesbaar, open dan de webversie. Indien u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden.